fbpx Scroll to top
Interior | Commercial

The Glorious City, CIFI

WJID


Project description

The project is located in Huzhou, China, covering an area of ​​610 square meters. WJID uses a subtractive design in this project to give a sense of simplicity, elegance, and power, through the combination of geometric bodies, the density of lines, and the collision of materials. Without complicated decorations and colors, terrazzo and wood make the space pure and peaceful. The ceiling design of the lobby is a highlight. The wooden panels are spliced ​​and the lines are staggered to create a series of triangular spaces, creating a strong visual tension and a sense of extension.


Project details
Location:Huzhou - China
Studio NameWJID
Lead designerHuang Quan
Photography creditsYan Zheng

Share project