fbpx Scroll to top
Interior | Offices

Rockefeller Group HQ

Fogarty Finger



Project description

Our client saw their relocation as an opportunity to design a space that elevates the firm’s brand and creates a more connected culture to increase productivity and innovation. The space needed to include an expansive common area, incorporate better technology and sustainable practices, reflect the company’s legacy and brand, and inspire employees. The relocation concludes a six-year, $625 million redevelopment of a NYC landmark, positioning the developer’s own headquarters at the center of the reborn mid-century modern building. Everything in the new office reveals how the company approaches design and development today, with careful attention to materials and architectural details that enhance quality of life through the built environment. The 40,000 RSF workplace was designed around and for employees. It showcases the firm's design aesthetic, and presents that capability and brand experience to clients and partners. Hospitality elements are infused throughout including darker, shared spaces with comfortable seating, and calming scents and music in various rooms. A variety of meeting spaces including focus rooms, team rooms, and collaborative common areas were incorporated throughout the space to support the new, more open work environment.


Project details
Location:New York - United States
Studio NameFogarty Finger
Lead designerRobert Finger, AIA
Design teamRobert Finger, AIA – Principal In Charge, Alexandra Cuber, AIA, LEED AP – Director, Tin Min Fong – Director, Candace Rimes – Associate Director, Taylor Fleming – Designer, Carl Laffan – Designer, Evan Smith – Designer, Ana Luiza P Addor – Designer, Heather Ditmars – Designer, Chase Henderson – Designer, Mari Kroin – Designer, Min Choe – Designer
Photography creditsConnie Zhou
Share project