fbpx Scroll to top
Architecture | Residential & Houses

Ortho

APOLLO Architects & Associates



Project description

The clients purchased the tiered, irregularly shaped lot as a place to spend meaningful time as a family. They wanted courtyards to play a big part in their home life, and to fulfill that request, the design makes use of the distinctive property shape and topography. The exterior is defined by two massive, offset concrete volumes with a board-formed finish. On the main level, a small courtyard and a large garden terrace on the south side serve as intermediary zones where the residents can enjoy the distinctive outdoor environment of a ranch-style home while maintaining privacy.


Project details
Location:Private
Studio NameAPOLLO Architects & Associates
Lead designerSatoshi Kurosaki
Photography creditsMasao Nishikawa
Share project