fbpx Scroll to top
Architecture | Residential & Houses

Malangen

Snorre Stinessen Architecture


Project description

The clients are a family with small children, and also wanted room for the larger family and friends. The conceptual layout was conceived as several individual volumes connected via in-between spaces and a central winter garden, placed on a natural shelf in the terrain. The organisation provides both privacy and room for several activities at the same time. The central winter garden, with fireplace and outdoor kitchen, function as the entrance to the building. From here the retreat opens up to the natural clearing in the forest and from here you enter into either the main building or the annexe. Each group of rooms are done as separate volumes to achieve an additional layer of privacy, but also to emphasize the transition between spaces and activities and tell a story of everyday journeys.


Project details
Location:Mortenhals, Troms, Norway
Studio NameSnorre Stinessen Architecture
Lead designerSnorre Stinessen
Photography creditsSteve King, Terje Arntsen, Stefano Lodola
Share project