Scroll to top
Architecture | Renovations

JoLa House

A2OFFICE



  • Vila do Conde - Portugal
  • A2OFFICE
  • Alberto Dias Ribeiro
  • Alberto Dias Ribeiro, Alexandra Marques, Bernardo Faria and Débora Nojiri
  • This project consisted in the remodeling and expansion of a townhouse, opening some interior spaces and bringing more natural light to the interior of the house.
    The entire lower floor has been transformed into a continuous space, although with perfectly delimited and hierarchical functions, thus allowing a greater sense of space and brightness.
    A new wooden staircase, lit by a generous lantern, connects the two floors and becomes the binding element.

  • Al.Ma Fotografia
  • A2OFFICE
Project description

This project consisted in the remodeling and expansion of a townhouse, opening some interior spaces and bringing more natural light to the interior of the house. The entire lower floor has been transformed into a continuous space, although with perfectly delimited and hierarchical functions, thus allowing a greater sense of space and brightness. A new wooden staircase, lit by a generous lantern, connects the two floors and becomes the binding element.


Project details
Location:Vila do Conde - Portugal
Studio NameA2OFFICE
Lead designerAlberto Dias Ribeiro
Design teamAlberto Dias Ribeiro, Alexandra Marques, Bernardo Faria and Débora Nojiri
Photography creditsAl.Ma Fotografia
Share project