fbpx Scroll to top
Interior | Other Interior Designs

Impression Dali Private Club

Highly Design



Project description

The project is located in Dali, Yunnan Province, with rich ecological and cultural resources and perfect geographical location. Overlooking Erhai Lake, the private club is nestled halfway up the Cangshan Mountains. Surrounded by picturesque scenery, the client wanted this place to be peaceful, elegant, and full of art atmosphere to entertain his important guests. The private club includes reception room, cultural corridor, tea room, lounge, KTV, and outdoor terrace etc. to meet client’s hosting needs. The design inspiration came from local national identity and natural elements. Designers decorated spaces with tie-dyeing art, characteristics patterns and traditional tile roofs structure from Bai nationality, and utilized rock, water feature, light and shadow to create natural experience. This design shows respect and reverence for local culture and nature.


Project details
Location:Yunnan - China
Studio NameHighly Design
Lead designerHuanhui Feng
Design teamTang Tang
Photography creditsHighly Design
Share project