Scroll to top
Interior | Apartments Design

Fuzhou Setback Residence



Short description

This project is an ideal model of "home + office". The setback becomes the best view point of the whole house, but also an "ambiguous" space that is compatible with various functions. The designer has positioned it as a space for "useless use", which is obviously a high level of resting body and mind and even philosophical sublimation for the setback outside the space itself. The design hopes to provide a sense of isolation from the city dwelling. Teking the infinite lake view and the distant mountains as a reference, the design extends from the interior to the outdoor setback, where the interior and exterior environments blend together to form an order that extends from the near to the far side of oneself.


Entry details
Location:Fuzhou City, China
Studio NameHWJL STUDIO
Lead designerWLJ H
Photography creditsMconcept
Share project