fbpx Scroll to top
Interior | Apartments Design

CR.IS Apartment

A2OFFICE


Project description

This is a page turn. The apartment (the house), the one of the last twenty years, was full of memories and objects of those memories. Memories have a specific place, inside each one (“nothing is lost, everything is transformed”). The house needed to breathe again, gain space, light and color. Changing is good, even without moving.... Because the roots are where you are. The essential was maintained, the possible was changed. The space was opened up, lighted up and colored.


Project details
Location:Vila do Conde - Portugal
Studio NameA2OFFICE
Lead designerAlberto Dias Ribeiro
Design teamAlberto Dias Ribeiro, Alexandra Marques and Débora Nojiri
Photography creditsAl.Ma Fotografia

Share project